Arum szerint gyilkossági kísérlet történt

Beküldve: 2018-07-10 22:14:38 ; Megtekintés: 241 x

Az elmúlt hétvégén a kaliforniai Fresno-ban rendezték volna José Ramirez – Danny O'Connor kisváltósúlyú (63,5 kg) WBC világbajnoki összecsapást, amely meglehetősen drámai okok miatt maradt el.

A bokszrajongók előtt bizonyára ismert, hogy O'Connor rosszul lett a túlzott fogyasztástól, és magatehetetlenül, súlyos állapotban szállították kórházba. A bunyós az utolsó „felesleges” kilogramm leadása közben, a szaunából kijövet omlott össze – keringési problémái voltak, valamint egyes hírek szerint a veseműködése is megszűnt.

A hétvégi bokszgála promótere,Bob Arum mindezen kiakadt, de nem elsősorban a meccs elmaradása miatt, hanem azért, mert nagyon közel volt az ökölvívósport egy épp ésszel felfoghatatlan tragédiához.

Megleptek az események. Úgy értem, majdnem meggyilkolták a srácot. Két órát volt a szaunában, majd forró fürdőbe rakták, ahol összeomlott. Megállt a veséje... Tíz zacskónyi infúziót kellett kapnia. Tényleg börtönbe kéne zárni az embereit. Hogy lehettek ilyen idióták?” - dühöngött Arum.

Bob Arum elmondta, hogy amennyiben O'Connor csapata tájékoztatta volna őket a kihívó súlyproblémájáról, kerestek volna kompromisszumos megoldást. De ő csak akkor értesült az eseményekről, amikor a mérlegelés előtt a rohammentő megérkezett a hotelbe.

A meccs nélkül maradt világbajnok, José Ramirez (22 győzelem, 0 vereség), a tervek szerint szeptemberben teszi kockára trónját.

 

Arum szerint gyilkossági kísérlet történt

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!