Boxkesztyű, Pro, edzői, bőr, fehér-piros-fekete
Boxkesztyű, Pro, edzői, bőr, fehér-piros-feketeBoxkesztyű, Pro, edzői, bőr, fehér-piros-feketeBoxkesztyű, Pro, edzői, bőr, fehér-piros-fekete

Boxkesztyű, Pro, edzői, bőr, fehér-piros-fekete

Partnerünktől megrendelésre szállított termék

Cikkszám: p100-kbp
Fogyasztói ár: 26,900Ft
Db:  

Boxkesztyű, Pro, edzői, bőr, fehér-piros-fekete

Speciálisan edzőknek kifejlesztett kesztyű, amely minden részletében támogatja az edzéseket.

A tenyér részén, a kézfejen és a csukló körül extra párnázással rendelkezik, hogy optimális védelmet biztosítson. Ezt segíti szokásosnál kissé hosszabb szára is, így megfelelő nem csak a Box, hanem a Kick-Box, Thai-Box stb. edzésekhez is, ahol rúgásokat kell blokkolni.

Ez a valódi marhabőr borítású boxkesztyű kiváló strapabírású, így a gyakori intenzív edzés okozta terhelésnek is ellenáll.

10 unciás méretben kapható.

Levarrt hüvelykujj kialakítása csökkenti a sérülésveszélyt.

Anyaga: bőr. 

Színe: fekete, fehér, piros

Zsákolásra ne használd, erre a speciális célra megtalálhatod webáruházunkban a megfelelő zsákolókesztyűket itt. A boxzsáktól a boxkesztyű belső anyaga eldeformálódhat, amitől a boxkesztyű balesetveszélyessé válhat, valamint csökkenthet az élettartama.

Bandázs használata ajánlott, melyet webáruházunkban szintén megtalálhatsz itt. Így egyrészt hosszabb lesz a kesztyű élettartama, másrészt higiénikusabb, könnyebb szárítani/szellőztetni és tisztán tartani.

Tisztítása:

Szigorúan tilos mosógépbe és szárítógépbe tenni, valamint erős vegyszereket alkalmazni rajta! Amennyiben koszos lesz, nedves ronggyal lehet áttörölni.

Minden edzés után helyezzük jól szellőző helyre, hogy alaposan átlevegőzhessen és kiszáradjon.

Külső ápolására a webáruházunkban kapható Kesztyű olajat ajánljuk, melyet itt találsz meg!

Fontos, hogy ne tegyük ki semmilyen szélsőséges hőhatásnak (pl. radiátor, vagy más fűtőtest), sugárzó napfénynek, vagy más, hasonlóan extrém körülménynek.

További információkat a boxkesztyűkről itt találhatsz!

További kérdésekkel fordulj hozzánk bizalommal boltunkban, telefonon vagy küldj e-mail-t!