Probléma a „Probléma” körül

Beküldve: 2018-02-13 22:26:24 ; Megtekintés: 273 x

Állítólag nem bírt a vérével a négy súlycsoportban is világbajnoki címet jegyző amerikai ökölvívó.

A tengerentúli média beszámolója szerint hétfő este letartóztatták a 28 éves amerikai klasszist, Adrien Broner-t (33 győzelem, 3 vereség). A „Probléma” művésznévre hallgató ökölvívót azért vették őrizetbe, mert egy bevásárolóközpontban állítólag molesztált egy hölgyet – a leírások szerint fogdosta, miközben különböző szexuális ajánlatokat tett neki.

Bronert a kiérkező rendőrök ellenállás nélkül vették őrizetbe, majd másnap reggel, óvadék ellenében, szabadlábra helyezték. A vádemelésről később döntenek. Az ökölvívó ügyvédje a következő nyilatkozatot tette: „Az ügyfelem, Mr Bronert tagadja a vádakat” - jelentette ki, ám állítólag bizonyító erejű videófelvétel van az esetről.

Adrien Broner az új amerikai generáció egyik legfényesebb csillaga, négy súlycsoportban szerzett világbajnoki övet, ugyanakkor amikor hozzá hasonlóan csúcsformában lévő ellenféllel találkozott, szinte mindig kikapott. Utolsó meccsén, tavaly nyáron, a három súlycsoportban világbajnok Mikey Garcia győzte le pontozással.

Broner a tervek szerint április 21-én Omar Figueroa Jr (27 győzelem, 1 döntetlen) ellen fog kötelek közé lépni. 

Frissítés: időközben kiderült, hogy Broner fent nevezett következő ellenfelét, a volt könnyűsúlyú WBC Omar Figueroa Jr-t is letartóztatták. Őt január 29-én vették őrizetbe, mivel állítólag befolyásolt állapotban vezetett gépjárművet Kaliforniában. Ő is szabadlábon védekezik, és készen áll a küzdelemre.

 

Probléma a „Probléma” körül

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!