McGregor végre nem dumál, de ennek most nem örülnek

Beküldve: 2018-09-02 17:17:53 ; Megtekintés: 290 x

Augusztus elején bombaként robbant a hír, miszerint az Ultimate Fighting Championship (UFC) nemcsak megbocsájtott legnagyobb sztárjának, Conor McGregor-nak, hanem október 6-án a szervezet eddigi legnagyobb csatájában vehet részt a veretlen orosz Khabib Nurmagomedov ellen, aki az ír távollétében „elbitorolta” annak bajnoki címét.

Az UFC főnöke, Dana White rekordmennyiségű PPV eladást prognosztizált a Las Vegas-i gálára, ám ehhez a PR minden eszközét be kellene vetniük. Kellene, de nem tudják!

Történt ugyanis, hogy pont Conor McGregor az, aki szinte teljesen szabotálja promóciót, és semmilyen médiamegjelenésre nem hajlandó. Nem volt sajtótájékoztató, médiakörút, stb... semmilyen felhajtás, „hype” nincs, ami például a Mayweather-McGregor bokszmeccs előtt megvolt, és ahol McGregor igazán elemében érezhette magát!

Nem lehet tudni, hogy mi áll a háttérben, még az is elképzelhető, hogy McGregor nem akarja megszakítani a felkészülést semmilyen felesleges utazgatással, hisz az oroszhoz fogható ellenfele még nem volt MMA-s pályafutása során.

Így aztán az UFC történetének legnagyobb „trash talkere” önként elhallgatott... furcsa!

McGregor végre nem dumál, de ennek most nem örülnek

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!