Boxkesztyű, Saman, Onset Glove, bőr, zöld, 10 oz
Boxkesztyű, Saman, Onset Glove, bőr, zöld, 10 ozBoxkesztyű, Saman, Onset Glove, bőr, zöld, 10 ozBoxkesztyű, Saman, Onset Glove, bőr, zöld, 10 ozBoxkesztyű, Saman, Onset Glove, bőr, zöld, 10 oz

Boxkesztyű, Saman, Onset Glove, bőr, zöld, 10 oz

Partnerünktől megrendelésre szállított termék

Gyártó: Saman
Cikkszám: 2462
Fogyasztói ár: 13,900Ft
Db:  

Boxkesztyű, Saman, Onset Glove, bőr, zöld, 10 oz

A termék a készlet erejéig elérhető.

A Saman bőr kesztyűk nagy strapabírásuknak köszönhetően hosszú élettartamúak, a gyakori (heti minimum 3), intenzív edzésekhez is megfelelők. Otthoni használatra szintén alkalmas.

Kemény töméssel és szűkebb kézfejjel rendelkezik. Főként kezdőtől halafó szintű sportolók számára ajánljuk.

Levarrt hüvelykujj kialakítású, mely csökkenti a sérülés veszélyét.

Az ujjak tenyér felőli oldalán ventillációs háló található (Saman MVS Tachnology), mely az optimális szellőzésért felel.

Tépőzáras csuklópántja biztosítja a tökéletes illeszkedést.

10 unciás méretben kapható.

Zsákolásra ne használd, erre a speciális célra megtalálhatod webáruházunkban a megfelelő zsákolókesztyűket itt.  A boxzsáktól a kesztyű belső anyaga eldeformálódhat, amitől az balesetveszélyessé válhat, valamint csökkenthet az élettartama.

Bandázs használata ajánlott, melyet webáruházunkban szintén megtalálhatsz itt. Így egyrészt hosszabb lesz a kesztyű élettartama, másrészt higiénikusabb, könnyebb szárítani/szellőztetni és tisztán tartani.

Tisztítása:

Szigorúan tilos mosógépbe és szárítógépbe tenni, valamint erős vegyszereket alkalmazni rajta! Amennyiben koszos lesz, nedves ronggyal lehet áttörölni.

Minden edzés után helyezzük jól szellőző helyre, hogy alaposan átlevegőzhessen és kiszáradjon.

Külső ápolására a webáruházunkban kapható Kesztyű olajat ajánljuk, melyet itt találsz meg!

Fontos, hogy ne tegyük ki semmilyen szélsőséges hőhatásnak (pl. radiátor, vagy más fűtőtest), sugárzó napfénynek, vagy más, hasonlóan extrém körülménynek.

További információkat a boxkesztyűkről itt találhatsz!

További kérdésekkel fordulj hozzánk bizalommal boltunkban, telefonon vagy küldj e-mail-t!

Boxkesztyű

A boxkesztyű a világon az egyik legelterjedtebb edzőfelszerelés, amit a küzdősportokban használnak. Nevéből adódóan természetesen először leginkább ökölvívó mérkőzéseken lehetett felfedezni, de a kézfej és az ellenfél védelmére már az ókori görög olimpiákon is megtaláljuk elődjét. A boxkesztyűknél általában súlymértéket használnak. 1 uncia (oz), 28,35 gramm. A legáltalánosabban használt méret a 10 oz-s kesztyű, de kínálatunkban akár 20 oz-s boxkesztyűket is lehet találni.
TOVÁBB >>>