Expander / Erősítő szalag

Beküldve: 2016-03-31 12:03:58 ; Megtekintés: 804 x

Az expanderek és erősítő szalagok könnyen beszerezhető, olcsó és sokoldalú eszközök. Az ilyen típusú kiegészítők a rehabilitáció területén jelentek meg először, később terjedtek el a fitnesz világában a számos bennük rejlő lehetőség miatt.

A megnyúlás során fellépő ellenállás révén erősíti a testet. A rajtuk elvégezhető gyakorlatok széles palettájából válogathatunk, így a szalagok a teljes test edzésére alkalmasak, míg az expander elsősorban a felsőtest izmait erősíti. Otthon és teremben egyaránt használhatóak, kicsi a helyigényük.

A webáruházunkban rugós expanderek és gumiszalagok kaphatók. Mindkettőre jellemző, hogy a különböző edzettségi szinten lévő személyek is használhatják, a gumiszalagok esetében válaszható a szalag erőssége, az expandernél pedig a rugók (vagy gumikábelek) számával lehet a nehézségi fokozaton változtatni.

A balesetek elkerülése végett minden használat előtt ellenőrizzük az eszközt! A szalagoknál fontos odafigyelni felület sértetlenségére (ne legyenek szakadások, lyukak, stb.), az expandernél pedig a rugók megfelelő beakasztására.

Az erősítő szalagot ne használjuk kézen lévő ékszer (pl. gyűrű, karkötő) viselése közben, valamint éles körmökkel!

Tárolás:

A gumis anyagú változatokat óvni kell a direkt napfénytől és hőhatásoktól, valamint távol kell tartani az éles tárgyaktól, a fémet pedig a nedvességtől.

Expander / Erősítő szalag

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!