Felix Promotion

Beküldve: 2017-08-17 09:49:46 ; Megtekintés: 546 x

A sportmenedzser irodát 2002-ben Rácz Félix alapította, mely azóta szerves része a magyar és nemzetközi sportéletnek. A kiváló boxolóinak és a TV2-vel közösen szervezett TV2 Ring című műsorának köszönhetően pár hónap elteltével országos ismertségre tett szert.

Eddigi együttműködése alatt több, mint 82 eseményt szervezett, melynek döntő többségét a televízióban is közvetítették (TV2, Sport TV, MTVA).

Számos sportolóval működtek eddig együtt, nem csak boxolókkal, hanem a sportélet változatos területein jelen voltak (pl. torna, atlétika, stb.). A Felix Promotion fő hivatásának tekinti, hogy professzionális hátteret biztosítson az egyéni sportolóknak, továbbá a közönség számára érdekes és színvonalas sporteseményeket/rendezvényeket szervezzen, ezáltal is népszerűsítve a sportot, sportolókat és sportrendezvényeket.

Ebben a kategóriában a Felix Promotion saját termékei szerepelnek, melyeket ajánlunk rajongóknak, hozzátartozóknak és mindenkinek, akinek kötődése van a boxhoz és a Felix Promotion-höz.

Találhatunk itt ajándéktárgyakat, ruházati cikkeket és egyedi boxkesztyűket.

 

Felix Promotion

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!