Masszírozós marokerősítő

Masszírozós marokerősítő

Partnerünktől megrendelésre szállított termék

Gyártó: Body Sculpture
Cikkszám: BB-012
Fogyasztói ár: 1,400Ft
Db:  

Masszírozós marokerősítő labda

A marokerősítő alkalmazható a bemelegítés részeként, vagy rehabilitációs célokra.

Serkenti a kéz vérkeringését.

A kezdők számára is megfelel, és erősíthetik vele csuklójukat, alkarjukat, így fogásukat. Kiváló eszköz lehet továbbá azok számára, akiknek a karjuk, alkarjuk vagy kézfejük sérült, és fokozatosan szeretnék azt újra megerősíteni, vagy idősebbeknek, akik szeretnék szinten tartani a markuk erejét.

Sokaknak remek stresszoldóként működhet.

A felületének kialakítása miatt több funkcióját ki lehet használni. A rücskös külső remek masszírozó hatással bír, ezáltal jobban fokozza a vérkeringést, szinte azonnal vérbőséget okoz a masszírozott testfelületen. Ez segítheti az izmok ellazulását, fiatalon tartja a bőrt és hatékonyabbá teheti a nyújtást.

A többi marokerősítőhöz képest ez abban más, hogy stimulálja a tenyéren található reflexpontokat, így az egész testre hatással lehet.

Kellemes tapintású, összenyomás után azonnal visszanyeri eredeti alakját.

Átmérője 7,5 cm.

A feltüntetett ár 2 db-ra (egy párra) értendő.

Kéz és alkar sérülése esetén a rehabilitáció kezdeti időszakában csak gyógytornász felügyelete mellett ajánlott használni!

Szélsőséges hőmérsékleti körülményeknek és sugárzó hőhatásnak kitenni tilos!

Ne ülj vagy állj a labdára!

További kérdésekkel fordulj hozzánk bizalommal boltunkban, telefonon vagy küldj e-mail-t!

 

Marokerősítő

A marokerősítők alkalmazhatók a bemelegítés részeként, erősítésre, ill. rehabilitációs célokra egyaránt. Pozitív hatással van a csuklóra és alkarra, javítja a kéz vérkeringését. Kiváló eszköz lehet továbbá azok számára, akiknek a karjuk, alkarjuk vagy kézfejük sérült, és fokozatosan szeretnék azt újra megerősíteni, ill. idősebbeknek, akik meg szeretném tartani a markuk erejét.
TOVÁBB >>>