Fizetés és szállítás

A Budopest.hu domain név és a webáruház, a Székely Budo-Sport Kft. tulajdona.
Megrendelésének leadásával Ön a Budopest.hu webáruház üzemeltetőjének és tulajdonosának, a Székely Budo-Sport Kft.-nek a vásárlója lesz.
Kínálatunkban küzdősport, harcművészeti, fitnesz sportfelszereléseket és kiegészítőket találhat.

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi tudnivalókat:
 
Az eladó:
Székely Budo-Sport Kft.
1077 Budapest, Wesselényi u. 47. Ü/4.
Adóigazgatási szám: 11913195-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-182073
Telefonszám: 06-1-3-3223-906
Ügyfélszolgálati telefonszám: 06-1-3-223-906
Ügyfélszolgálati mobiltelefonszám: 06-30 3-997-409
Raktár: 06-70-336-7185
Fax.: 06-1-342-3493
E-mail: rendeles@budopest.hu
 
A szerződés tárgya:
A Székely Budo-Sport Kft. a Budopest.hu néven üzemeltetett internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit a termékhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. Esetlegesen felmerülő kérdésekkel forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.
 
Vételár:
A termékek mellett feltüntetett árak az adott árucikkek kiskereskedelmi vételára. A vételár tartalmazza az általános forgalmi adót is. Könyvekre és egyéb média termékekre nem érvényesíthetőek kedvezmények!
 
A rendelés menete:
A rendelések hétköznap, napi rendszerességgel kerülnek kiszállításra illetve kerülnek ki a GLS CsomagPontokra. A megrendeléseket munkanapokon dolgozzuk fel, illetve teljesítjük.
Ahhoz, hogy a megrendelt csomagot a megfelelő címre tudjuk eljuttatni, és a számlát ki tudjuk állítani, elengedhetetlen néhány részletbe beavatnia minket:
Megrendeléséhez szükséges információk:
- Vezeték és keresztnév
- Cégnév (opcionális)
- Szállítási cím (Postafiók megadása esetén a szállítást nem tudjuk vállalni.)
- Számlázási cím (amennyiben eltér a szállítási címtől)
- E-mail cím
- Telefonszám
Amennyiben regisztrál az oldalon, a megrendeléshez szükséges információkat csak a regisztrációnál kell megadnia, mert az adatait rendszerünk tárolja.
Regisztráció nélküli rendelés esetén minden esetben meg kell adnia adatait, és a regisztrációval járó egyéb kedvezményektől is elesik.
 

 
Fizetési feltételek
A megrendelt termék(ek) árát, illetve a fuvarköltséget a vevő a csomag átvételekor a kézbesítőnek fizeti ki.
Csomagküldési tarifánk a megrendelés végösszegétől, és a megrendelő státuszától (regisztrált vagy sem) függ:
Magyarországon és Szlovákiában:
1-15.000 Ft-ig: 1 390.- Ft,
15.001 Ft.-tól a szállítás ingyenes

GLS CsomagPont-ra való szállítás tarifája: 990 Ft

(A megadott szállítási árak tartalmazzák az utánvét költségét és az ÁFA-t.)

A megadott szállítási költségek egy darab csomag szállítására érvényesek. Amennyiben a termékek számából vagy a termék(ek) méretéből adódóan a csomag meghaladja a maximális terjedelmet úgy a csomag 2 vagy több csomagnak minősül, így a szállítási költség is a csomagszám arányában nő. Ez esetben a megrendelés leadása után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a szállítási költség egyeztetése végett. (A csomag maximális méretére és súlyára vonatkozó adatokat alább találja.)

Csomag méretére és súlyára vonatkozó adatok:
1) A csomag maximális terjedelme nem haladhatja meg a 175cm-es hosszúságot, és a 300cm-es övméretet. Övméret számítása: 2 X szélesség + 2 X magasság + 1 X hosszúság.
1,75 méter maximális hosszúsággal számolva, a legnagyobb kiszállítható csomag mérete lehet például: 30cm széles, 32,5cm magas és 175cm hosszú.
Az övméret ebben az esetben pontosan 300cm = 2x30cm + 2x32,5cm + 175cm.
2) A kézbesíthető küldemények maximális súlya nem haladhatja meg a 40 kg-ot..
Amennyiben megrendelése nagy terjedelmű illetve 40kg fölötti súlyú, a szállításról személyesen egyeztetünk Önnel.
Hivatalos viszont eladóinknál a szállítás feltételeit egyedileg állapítjuk meg.


Fizetési módok:
Kiszállítás futárszolgálattal:
- Fizetés utánvéttel - a rendelt áruk ellenértékét átvételekor a futárnak készpénzzel egyenlíti ki a megrendelő
- Fizetés előre utalással - a rendelt áruk ellenértékét a kollégákkal történt egyeztetés után banki átutalással egyenlíti ki a megrendelő az alábbi számlaszámra:
UniCredit Bank Hungary Zrt.: 10918001-00000100-84920004

Bankkártyás fizetési lehetőség, a OTP Simple- rendszerében
Az elfogadott kártyák: MasterCard - Maestro* - Visa - Visa Electron* American Express
 

*FIGYELEM! Nem minden bank által kibocsátott Maestro és VISA Electron típusú kártyával lehet interneten fizetni. Kérjük, érdeklődj kártyakibocsátó bankodnál!

A bankkártyás fizetési folyamat a következő lépésekből áll:

- A vásárló a kereskedő internetes oldalán a bankkártyás fizetési mód kiválasztását követően átkerül a OTP Simple biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetőoldalára.  A OTP Simple fizetőoldal adattartalma titkosított és védett, tartalmáról a kereskedő sem szerez tudomást.
- A tranzakció során a kártyaszámot, a kártya lejárati idejét, és a kártya hátoldalának aláírás csíkján található 3 jegyű érvényesítési kódot szükséges megadni.
- A tranzakció elindítását követően a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatok eredetisége, fedezeti és vásárlási limit kerül ellenőrzésre a kártyakibocsátó bank által.
- Amennyiben a kártyaadatok az ellenőrzést követően megfelelőnek bizonyulnak, a fizetendő összeget a bank zárolja a kártyán. Az összeg számlán történő terhelése számlavezető banktól függően néhány napon belül következik be.
- Amint megérkezik a pénzösszeg, összeállítjuk a megrendelést.

bővebb info: Bankkártyás vásárlás
 
Személyes átvétel Sportboltunkban (Bp. Wesselényi u. 47.):
- Fizetés készpénzzel - a rendelt áruk ellenértékét személyesen, partnerüzletünkben, készpénzzel egyenlíti ki a megrendelő
- Fizetés kártyával - a rendelt áruk ellenértékét személyesen, partnerüzletünkben, bankkártyával (POS terminálon keresztül) egyenlíti ki a megrendelő
- Fizetés előre utalással - a rendelt áruk ellenértékét a kollégákkal történt egyeztetés után banki átutalással egyenlíti ki a megrendelő az alábbi számlaszámra, majd ezt követően személyesen átveszi partnerüzletünkben:
UniCredit Bank Hungary Zrt.: 10918001-00000100-84920004

Személyes átvétel Raktárunkban (Bp. Bartók Béla út 133-135.):
- raktári átvétel időpontjáról mindenképpen egyeztessen kollegánkkal a 06-70-336-7185 telefon számon.
- Fizetés készpénzzel - a rendelt áruk ellenértékét személyesen, készpénzzel egyenlíti ki a megrendelő
- Nem lehetséges raktárunkban a bankkártyás fizetés
- Fizetés előre utalással - a rendelt áruk ellenértékét a kollégákkal történt egyeztetés után banki átutalással egyenlíti ki a megrendelő az alábbi számlaszámra, majd ezt követően személyesen átveszi partnerüzletünkben:
UniCredit Bank Hungary Zrt.: 10918001-00000100-84920004

Személyes átvétel GLS CsomagPontokon:
Megrendelését átveheti GLS CsomagPontokon is, az ország 300 pontján. A csomag nem haladhatja meg a 20 kg-ot, és nagy termékekre sem vonatkozik. A csomag érkezéséről a GLS CsomagPontokon központjából sms értesítést küldenek. A szállítási díjak a következőképp alakulnak ezesetben:

A 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §,  (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)  valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel  jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott  veszi át a csomagot, akkor  két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérnünk az átvételi pontjainkon.

A  személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány  elnevezését, betűjelét  és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „ Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át  akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést   kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a  meghatalmazás  őrzése  a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

A vásárló elállási joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített, "A távollevők között kötött szerződés" feltétel nélküli elállási jogával, amennyiben a termék és csomagolása sértetlen. Az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat megrendelésétől és a szerződéstől. Ebben az esetben a Székely Budo-Sport Kft. köteles az Ön által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és a bontatlan, eredeti csomagolásban lévő áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni.
Bontott, használt, sérült termék visszavásárlására a Székely Budo-Sport Kft., mint szállító, nem kötelezhető. Egyedi esetekben – saját hatáskörben – dönthet a termék visszavételéről, a visszafizetendő összeget pedig egyedileg, a termék állapotától függően állapítja meg. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy terméket kizárólag számlával együtt tudunk visszavenni vagy cserélni.
Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségeket minden esetben a megrendelő viseli, egyéb költség ezen felül nem terheli.
Vásárlási szándékától – indoklás és egyéb költség, kötelezettség nélkül – rendelése feldolgozási folyamata során is elállhat. Segítségért forduljon Vevőszolgálatunkhoz.
 
Ingyenes házhozszállítás:
Ingyenesen kiszállítjuk megrendelését az ország bármely pontjára, ha regisztrált vásárlónk és 15.000 Ft.- feletti értékben rendel! 
Egyesületi és nagykereskedelmi rendelés esetén az ingyenesen kiszállítást 127.000 Ft.- feletti megrendelésnél vállaljuk.
 

Az adattovábbítási nyilatkozat

Elfogadom, hogy a(z) Székely Budo-Sport Kft. (1077 Budapest, Wesselényi u. 47. Ü/4.) által a(z) Budopest.hu, felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor utca 16.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

 By clicking the Redirect button the Customer accepts Székely Budo-Sport Ltd. (Hungary, 1077 Budapest Wesselényi u. 47.) at budopest.hu to provide the following personal data stored in its user database to OTP Bank Plc. (1051 Budapest, Nádor utca 16.) Provided data: username, family name, given name, country, phone number, e-mail address.

The purpose of data transmission: customer support for users, confirming transactions and fraud-monitoring for users defence.

 

Valutaváltási tájékoztató

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a Budopest.hu  honlapon a kártyás fizetés során forintban történik a tranzakció, függetlenül attól, hogy a kártyabirtokos kártyája nem forint devizanemű.

Az oldalon látható <devizanem>(pl.: USD) csupán tájékoztató jellegű, mert a fizetés a kibocsátó bank terheléskori deviza eladási árfolyama szerint történik.

Az Ön bankszámláján a fizetés beterhelt összege forintban – a kártyatársasági, illetve a kibocsátó banki konverziók miatt – minimálisan eltérhet az árfolyamváltozás következtében.

Informing customers that, the bank card payment of budopest.hu, The transaction is EUR basis, regardless the currency of the owner of credit card is not EUR currency.

The currency that is shown on the website <currency> (e.g USD), just indicative, because the payment made by selling price of the issuer bank.

Your bank account for the payment of an amount in euro, may be different due to the conversion