Fury közeledik Matchroom-hoz

Beküldve: 2018-03-13 13:13:44 ; Megtekintés: 328 x

Eddie Hearn, a Matchroom Boxing főnöke nem tagadja, hogy tárgyalásban áll a volt nehézsúlyú világbajnokkal.

Egyre több az információ a visszatérésre készülő veretlen, egykori WBO/WBA/IBF világbajnok Tyson Fury-ról, aki Klicsko 3 évvel ezelőtti legyőzése óta nem lépett kötelek közé.

Úgy látszik, hogy a még mindig csak 29 éves nehézsúlyú ökölvívó komolyan gondolja a visszatérést, háta mögött hagyta mentális gondjait.

A legfrissebb hírek ugyan még nem egy konkrét mérkőzésről szólnak, hanem egy esetleges promóterváltás lehetőségéről, amely megnyitná Fury számára a nagy bevétellel kecsegtető küzdelmek lehetőségét.

Konkrétan Eddie Hearn, a Matchroom Boxing első embere nyilatkozta, hogy tényleg tárgyalt az ökölvívóval, akit szeretne a csapatában tudni.

Sok pletyka van arról, hogy esetleg csatlakozik hozzánk. Amennyire én tudom, ez nem igaz” - mondta az üzletember. „Nem kerültünk közel a megállapodáshoz, de volt pár megbeszélésünk. Most gondolom a többi promóterrel is leül tárgyalni. Ha velünk tart, sok nehéz küzdelem várhat rá. Anthony Joshua, Dillian Whyte, Tony Bellew. Hatalmas pénz lenne a Joshua-meccs.”

 

Fury közeledik Matchroom-hoz

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!