„Ki fogom ütni Joshuát”

Beküldve: 2018-04-15 22:28:41 ; Megtekintés: 466 x

Alighogy bejelentette visszatérését, bejelentkezett korábbi világbajnoki címeiért Tyson Fury.

Mint ismert, Tyson Fury (25 győzelem, 0 vereség) 2015-ben legyőzte az akkor WBO/IBF/WBA nehézsúlyú világbajnokot, Vlagyimir Klicskót, így megszerezve annak trónját, véget vetve az úgynevezett „Klicskó-korszaknak”. Fury ugyanakkor magánéletbeli gondjai (depresszió, kábítószerek) miatt soha nem tette kockára világbajnoki címeit, s az övei – több lépcsőben – kivétel nélkül honfitársához, Anthony Joshuához (21 győzelem, 0 vereség) vándoroltak.

Pár napja Frank Warren bejelentette Fury visszatérését, melyre június 9-én, Manchesterben kerül sor. A promóter elmondta, hogy legkésőbb 3-4 mérkőzés után jöhet a világbajnok Joshua elleni küzdelem.

Természetesen a 29 éves ökölvívó jóval előrébb jár gondolatban, mint ahogyan Warren kifejtette.

Soha nem voltam ennyire fitt, mint most. Az ütemérzékem, a reflexem, minden jobb, mint valaha. Egyszerűen nem tudok elfáradni. 29 évesen a legjobb korban vagyok, erősebb vagyok, gyorsabb, és több izomtömeggel rendelkezem, mint bármikor. Magabiztosan várom a megmérettetéseket” - jelentette ki Fury, aki hasonlóan magabiztosan fogalmazott Joshuával kapcsolatban is.

A Joshua-meccs egy könnyed ujjgyakorlat lesz nekem. Ő az egész meccsen mindig a nagy ütést keresi. Bárki, aki mozog egy kicsit, kibokszolhatja. Néhány menet után kiütném őt” - mondta határozottan.

 

„Ki fogom ütni Joshuát”

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!