Remek meccset bokszolt Görbics Gábor

Beküldve: 2018-08-05 22:29:32 ; Megtekintés: 524 x

A Profibox Promotion váltósúlyú ökölvívója, Görbics Gábor (24 győzelem, 12 vereség) szombat este a Matchroom Boxing walesi rendezvényén lépett ringkötelek közé, éspedig a kazahok amatőr világ- és olimpiai bajnoka, Daniyar Yeleussinov (3 győzelem, 0 vereség) ellen. 
 


A hat menetes összecsapás során végig Yeleussinov volt a kezdeményező, Görbics viszont remekül védekezett, és csak két alkalommal került igazán kényes szituációba. A magyar bunyós összességében remekül helytállt, ám támadásban adós maradt a váratlan megoldásokkal, így a fordított alapállású olimpiai bajnok minden menetben többet, látványosabban talált – nem véletlen a 60-54 arányú végeredmény! 
Yeleussinov tehát megszerezte profi pályafutása 3. sikerét, ám nem lehet maradéktalanul elégedett, hiszen megint nem sikerült kiütéssel diadalmaskodnia. Érdekesség, hogy június elején is magyar bunyóssal, a Görbics sérülése miatt beugró kiválósággal, Szabó Zoltánnal (Toto Promotion) küzdött, s akkor is be kellett érnie a pontozásos sikerrel.

Remek meccset bokszolt Görbics Gábor

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!