Haye meglebegtette visszavonulását

Beküldve: 2018-04-15 22:54:56 ; Megtekintés: 177 x

Május 5-én rendezik a Tony Bellew – David Haye nehézsúlyú visszavágó mérkőzését.

Tavaly márciusban hatalmas meglepetésre Tony Bellew (29 győzelem, 2 vereség, 1 döntetlen) legyőzte honfitársát, a korábbi cirkáló- és nehézsúlyú világbajnok David Haye-t (28 győzelem, 3 vereség), igaz, Haye sérült lába nagyban befolyásolta a párharc alakulását.

A május 5-én esedékes visszavágó előtt a 37 éves Haye meglebegtette esetleges visszavonulását, amely nem függ a párharc végeredményétől. A bunyós vereség esetén azonnal visszavonul, ám ha úgy nyer, hogy nem mutat biztató formát, akkor sem fog habozni – befejezi!

Lehet, hogy egy kicsit hűvös leszek, de ha nyerek is, de nem meggyőzően, vagy látványos bokszot bemutatva, abbahagyom” - mondta. „37 éves vagyok, a 38-at is hamarosan betöltöm, így ha nem sikerül a saját elvárásaimnak megfelelni, szögre akasztom a kesztyűket. Persze, ha vesztek, akkor biztosan búcsúzom.”

Tudják, ha akarok még valamit a súlycsoport nagyágyúi ellen, akkor nem elég csak nyernem májusban. Ha Tony ellen nem tudok komoly teljesítményt nyújtani, akkor mit is akarnék a 10 évvel fiatalabb, nagyobb, erősebb Joshuával? - tette hozzá.

 

Haye meglebegtette visszavonulását

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!