Hűségpontok

Mi is az a Hűségpontrendszer?

Pontokat lehet gyűjteni a webáruházunkban, amelyek a későbbiekben levásárolhatóak - a kínálatunkban található több ezer termék közül bármelyikre beválthatók.


Hogyan kapok pontokat?

A pontokat a teljesített online vásárlások után írjuk jóvá, minden 100Ft elköltése után 3 pontot.
(A megrendelések szállítási költsége után nem számítunk fel pontokat illetve a pontokat nem lehet érvényesíteni szállítási költség kiváltására.)

Oszd meg Facebook-on vásárlásod hűségpontokért!

 50 levásárolható hűségpont ajándékba
Amennyiben megosztod a Facebook-on, hogy nálunk vásároltál, 50 hűségpontot adunk ajándékba, amit a következő rendelésed során levásárolhatsz.
Erre a gombra kattintva a belépés után a rendszer automatikusan megosztja a vásárlás tényét az idővonaladon.

 100 levásárolható hűségpont ajándékba
Amennyiben megosztod a Facebook-on, hogy nálunk vásároltál, és felveszed a tevékenységi naplódba a vásárolt terméke(ke)t, akkor 100 hűségpontot adunk ajándékba, amit a következő rendelésed során levásárolhatsz.
A Facebookra való belépés után a rendszer automatikusan megosztja a vásárlás tényét az idővonaladon és felveszi tevékenységnaplódba a termékek listáját.


Mennyit ér egy pont?

A könnyebb kezelhetőség érdekében 1 pont = 1 Forint
Ez alól kivételt képeznek egyedi „hűség akciós” termékeink, amikor az akcióban meghatározott terméket vagy termékeket kedvezményes pontbeváltási lehetőséggel kínálunk, regisztrált ügyfeleinknek.

A pontrendszer csak regisztrált vásárlóinknak elérhető, és be kell jelentkezni oldalunkon az érvényes felhasználónévvel és jelszóval. A belépést követően a pontok automatikusan jóváíródnak a teljesített vásárlások után.


Meddig használhatóak fel pontjaim?

A pontok 1 évig használhatóak, utána lejárnak. A rendszer emlékeztetőt küld majd a lejárat előtt, ha valami okból elkerülték volna a figyelmedet a le nem vásárolt pontjaid!


Hogyan tudom használni a pontokat?

A pontokat beváltására a webshopban, a rendelés lezárása előtt lesz lehetőség.


Fontos tudnivalók a rendszer használatával kapcsolatban

Sport Egyesületek, Iskolák, Klubok, Nagykereskedelmi és Viszonteladó partnereink hűségpontokat nem kapnak vásárlásaik után, ezt a kedvezményt kizárólag kiskereskedelmi ügyfeleinknek tartjuk fent! Természetesen a fent említett partnereinknek az általános, vagy egyedileg megállapított kedvezmények vannak érvényben.

Figyelem!

A pontrendszer folyamatos ellenőrző rendszerrel és védelemmel van ellátva. Ebből adódóan a visszaéléseket könnyen ki tudjuk szűrni. Kérünk minden kedves felhasználót, hogy a rendszert megfelelően használja. Nem megfelelő használat és visszaélés esetén a pontokat visszavonjuk és a felhasználói profilt töröljük rendszerünkből.