Kung-Fu ruha

Beküldve: 2014-11-25 17:03:37 ; Megtekintés: 3919 x

Ahány Kung-fu stílus, annyiféle ruha. Muszáj ezzel a mondattal indítanunk ezt a fejezetet, hiszen valóban minden egyes irányzatnak megvan a külön öltözéke. Mást viselnek a Shaolin harcosok, mást a Wing Chun gyakorlói, és megint mást mondjuk a Tai Ji Quan képviselői. Nálunk egy úgymond "általános" kínai öltözéket lehet kapni, amit sok stílus elfogad, mint formaruhát és gyakran ezt használják a Tai Chi gyakorlói is. 
Maga a ruha egy fekete tradícionális kínai öltözék, ami 65 % polyester, 35 % pamut. Olyasféle, mint amit a régi „hagyományőrző” Kung-fu filmekben lehet látni, igazi Bruce Lee klasszikus.
Sportágak, ahol használják
Mint már fentebb volt említve, elsősorban a Kung-fu és Tai Chi gyakorlók használják, de mivel ez a ruházat igen komfortos viselet, ezért előszeretettel vásárolják masszőrök, különböző terapeuták és azok, akik szeretnek kényelmes ruhában közlekedni.

Mérete
A Kung-fu ruhák méretezése a többi ruházathoz hasonlóan magasság és testalkat függő. A legkisebb méret a 120-as, míg a legnagyobb a 200-as.( Általában egy 170 cm-es emberre, 180-as ruhát érdemes vásárolni.
A ruha 30 ˚C fokos mosás után csak minimális mértékben megy össze, hiszen a színezett ruhák `avatott` ruhák, így kevesebbet mennek össze.

Anyaga
Szintén már tettünk róla említést, a ruhák anyaga polyester és pamut keveréke.

Tisztítás
A ruhákat 30 ˚C fokon mossuk!

További kérdésekkel fordulj hozzánk bizalommal boltunkban, telefonon vagy küldj e-mail-t!

Kung-Fu ruha

Kapcsolódó termékek