Miocic visszavágót kér DC-től

Beküldve: 2018-07-18 18:15:16 ; Megtekintés: 241 x

Július első hétvégéjén rendezték az UFC 226-ot, melynek főmérkőzésén – hatalmas meglepetésre – a félnehézsúlyú világbajnok Daniel "DC" Cormier egy menet alatt detronizálta a nehézsúlyú világbajnok Stipe Miocic-ot. 
A küzdelmet követően a horvát származású exbajnok csöndben maradt, talán egy kicsit a sebeit is nyalogatta, ám most végre megszólalt; visszavágót kér a 39 éves új nehézsúlyú világbajnoktól. 

Tudni kell, hogy amikor véget ért a küzdelem, Miocic nem várta meg, hogy a mikrofont megkapja, ugyanis amikor a győztes DC kihívta Brock Lesnar-t, a volt pankrátor neki is azonnal beszólt – ekkor döntött úgy, hogy elhagyja a küzdőteret.

Ez egy velem szemben eléggé tiszteletlen show volt. Azt hittem, hogy a meccs utáni interjúban visszavágót kérhetek, de amikor Brock bejött, én leléptem, nem kértem ebből a cirkuszból!” - mondta.

Miocic úgy gondolja, hogy meg kell kapnia a visszavágási lehetőséget. 

Címmérkőzést szeretnék, szerintem ezt megérdemlem. Megtisztítottam a súlycsoportot, többször védtem meg a címet, mint bárki más... van, aki azt mondja, hogy nem érdemlem meg a visszavágót? Tényleg, Lesnar mióta is nem harcolt?” - tette hozzá.

Miocic-tól az eset miatt ugyan Dana White elnézést kért, ám egyelőre nem valószínű a visszavágó. ACormier-Lesnar címmeccset a jövő év elejére tervezik, és nem valószínű, hogy az ujjsérülést szenvedett DC előtte vállal még egy küzdelmet. Ráadásul az új bajnok nem is igazán mutat érdeklődést az azonnali visszavágóra.

 

Miocic visszavágót kér DC-től

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!