Remek bokszgálával indított a Felix Promotion

Beküldve: 2018-09-16 02:49:59 ; Megtekintés: 342 x

Telt házas rendezvénnyel nyitotta az őszi versenyszezont Magyarország piacvezető bokszvállalkozása, a Felix Promotion International.

A budakalászi esemény főmérkőzése egy visszavágó volt, Kis Máté (12 győzelem, 0 vereség, 2 döntetlen) és Baranyi Richárd (19 győzelem, 4 vereség) újra a félnehézsúlyú magyar-bajnoki övért csapott össze. Ahogyan tavaly, úgy idén is a szegedi Kis nyerte a látványos, és izgalmas párharcot, melynek során nyolc meneten sok szép akciót láthatott a közönség. A győztes végig többet mutatott az ökölvívásból, agresszív volt, sokat ütött, ám Baranyi kőkemény ütésekkel a közbenső menetekben fel tudott nőni a feladathoz. A végletekig elcsigázott kecskeméti végül a 8. menet után feladta az egyoldalúvá vált címmérkőzést (TKO).

Az amatőrként junior világbajnok, felnőtt Európa-bajnok olimpikon, Bacskai Balázs megszerezte profi pályafutása nyolcadik sikerét, miután magabiztosan, pontozással legyőzte dél-afrikai ellenfelét, a hórihorgas Nkululeko Mhlongo-t (16 győzelem, 7 vereség). „Benji” holtpont nélkül abszolválta a nyolc menetet, míg több sebből vérző ellenfele többször közel volt a padlózáshoz, de végül sikerült kihúznia a végső gongig. Bacskai minden pontozónál megnyerte az összes, számszerint nyolc menetet.

„Nagyon meg kellett dolgoznom a sikerért, nem adta könnyen magát az ellenfelem. Nagyon jó erőben volt, bár erre számítottunk is, s az ütőereje sem volt lebecsülendő. Iszonyat sok nagy ütést kihordott lábon, ami valóban arról árulkodik, hogy nem csak lefeküdni jött ide, s hát nem is tette. Arra is nagyon jó volt a mérkőzés, hogy felmérhessem, az elvégzett munka mire elég kondicionálisan, fizikálisan, és szellemileg.” - fogalmazott Bacskai a küzdelmet követően.

A feltörekvő középsúlyú reménység, Hegyi Barnabás megszerezte profi pályafutása 4. győzelmét. A 24 fehérvári kiválóság most „csak” pontozással nyert, de nem fért kétség a horvát Frane Radnic (11 győzelem, 8 vereség) elleni sikeréhez, hiszen 6 meneten keresztül űzte-hajtotta riválisát.

Remek bokszgálával indított a Felix Promotion

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!