Megnyílt a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia

Beküldve: 2013-02-02 19:28:21 ; Megtekintés: 1431 x

Február elsejétől várja a sportolni vágyókat a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia. Budapest legújabb edzőtermében többek közt Nagy “Csonttörő” János profi világbajnok bokszoló is edzést tart majd.

Ökölvívás, kempo, karate, judo, kick-box, thai-box, kettlebell, brazil ji-tsu - néhány sport azok közül, amelyek helyet kapnak a Budán található Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián. A létesítmény február elsején nyitotta meg kapuit. A közel háromszáz négyzetméter alapterületű edzőközpont tágas, jól felszerelt termekkel áll a sportolni vágyók rendelkezésére. Az épület a legmodernebb légtechnikai berendezésekkel van ellátva, ráadásul a Városmajor közvetlen szomszédságában van, így a szabadtéri, például futóedzésekre is van lehetőség szinte egy helyen.

Az ökölvívó edzéseket Nagy “Csonttörő” János profi világbajnok tartja. A kempóért Shihan Lovász Gábor és Lacza Ádám, a dzsúdóért Rajcsányi Gergő, míg a kick-box és kettlebell-tréningekért Zrínyi Miklós felel. A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián tartja felkészítő tréningjeit a Magyar Kempo Válogatott az áprilisi, törökországi világbajnokságra.

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia a hét minden napján, reggeltől estig várja az érdeklődőket Budán, a XII. kerület, Csaba utca 7/a szám alatt. Bővebb információk a hamarosan induló hegyvidekharcosai.hu weboldalon is elérhetőek lesznek.


További információk:
www.hegyvidekharcosai.hu


Kapcsolódó termékek