Régi/új arca lesz a Felix Promotion gáláinak

Beküldve: 2018-02-13 15:56:23 ; Megtekintés: 668 x

Magyarország piacvezető bokszvállalkozása, a Felix Promotion új ringszpíkerrel kezdni meg a 2018-as versenyszezont.

Erősen kezdi a 2018-as esztendőt a Felix Promotion, hiszen pénteken, a Kalászi Sportcsarnokban olyan küzdelmeket mutat be a nagyközönségnek, mint a Szellő-Gracsov, a Fazekas-Berki, a Kispál-Görbics vagy az Egedi-Krammerstodter összecsapások. Ezen, az M4 Sport által 22-órától közvetítésre kerülő eseményen már Perutek János lesz a ringszpíker, vagyis az a személy, aki felkonferálja az ökölvívókat, bemutatja azokat a közönségnek, és – a párharcok végén – kihirdeti a győztest.

Peru” a 2000-es évek első felében is dolgozott ebben a szerepkörben a Felix Promotion gáláin, amíg ezt egyéb feladatai lehetővé tették. A 37 éves sportember, akit előadóként, újságíróként, sportmenedzserként, mi több, profi ökölvívóként ismerhetünk, örömmel mondott igen a felkérésre.

A mai napon hivatalosan is eldőlt, hogy a Szellő vs. Gracsov boxgálán szerény személyen lesz a ringspeaker” - adta hírül Peru a közösségi oldalon. „Ez azt jelenti, hogy a Felix Promotion eseményein sokat fogunk találkozni, mondhatom azt is, hogy újra. Csütörtökön az Aréna Plázában lesz a hivatalos mérlegelés, ott, és pénteken a Kalászi Sportcsarnokban, valamint az M4 Sport képernyőjén találkozunk.”

 

Régi/új arca lesz a Felix Promotion gáláinak

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!