Közeli a Joshua-Wilder megállapodás

Beküldve: 2018-06-13 09:40:30 ; Megtekintés: 135 x

Rövid, de annál örömtelibb hír jelent meg a nemzetközi szaksajtóban: egyre nagyobb az esély az egyik legjobban várt mérkőzésre.

A nemzetközi szaksajtóban megjelent rövid hír szerint igen közel vannak a szerződéskötéshez a nehézsúlyú világbajnokok, Anthony Joshua (WBA/IBF/WBO) és Deontay Wilder (WBC).

Egészen pontosan arról tesznek említést, hogy Wilder elfogadta azokat az anyagi feltételeket, melyet a Matchroom Boxing, vagyis Joshua csapata kínált. Ezek alapján szeptemberben, vagy októberben, Nagy Britanniában csapnak össze a felek, ám az esetleges visszavágó már az Egyesült Államokban lehet.

Az amerikai Deontay Wilder (40 győzelem, 0 vereség) most a britekre vár, akik jelenleg szövegezik a szerzősét. Amennyiben az is rendben lesz, úgy minden bizonnyal létrejön a rajongók által leginkább várt összecsapás.

A küzdelem tétje ugyanakkor még a levegőben lóg, mivel korántsem biztos, hogy mind a négy nagy szervezet hozzájárul a meccshez; a WBA ugyanis elrendelte kötelező kihívó Alexander Povetkin elleni összecsapást Joshua számára.

 

Közeli a Joshua-Wilder megállapodás

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!