A kecskeméti Hírös Judo Sport Egyesület eredményei

Beküldve: 2016-11-28 11:21:18 ; Megtekintés: 469 x

Serdülő „A” fiú-lány Magyar Bajnokság (Baja, 2016.11.26.)

Hetvennégy egyesület, 297 induló. Borsos Kristóf  73 kg-os súlycsoportban Magyar Bajnok.

Kristóf szerezte az egyetlen kecskeméti érmet, ráadásul a legfényesebbet. Megvédte múlt évi Bajnoki címét. Összesen 3 arany, 1 ezüst és 1 bronz Országos Bajnoki éremmel rendelkezik.

Első ellenfelét (Paks) ipponra dobta jobbra morote seoinagéval, amit leminősítettek yukora. Nem sokkal később egy jobbra végrehajtott osoto garival ipponal verte. Második ellenfelét (UTE) jobbra végrehajtott ippon seoinageval wazarira dobta, majd leszorította. Harmadik ellenfelét (VASAS) a döntőben 20 másodpert alatt, jobbra végrehajtott morote seoinageval ipponnal győzte le.

 

Ifi ”B” Magyar Bajnokság (Cegléd, 2016.10.22.)

Borsos Kristóf  73 kg-ban eggyel magasabb korosztályban indult, és az V. helyen végzett. Rajta kívül még három serdülő volt súlycsoportjában, akik az első fordulóban kiestek. Kristóf első két küzdelmét megnyerte. A döntőbe jutásért vívott küzdelemben kapott egy wazarit kontra technikára, melyet egy idő múlva átraktak az ellenfél javára. Szerettük volna megtekinteni a videobírót de azt mondták épp most romlott el. A bronz meccset elvesztette így az előkelő ötödik helyezést érte el.

Koroska Open Szlovénia (Gradec, 2016.11.12.)

Borsos Kristóf 73 kg-ban serdülőként ifi korosztályban versenyzett, és az V. helyen zárt. Súlycsoportjában 29 induló volt, rajta kívül még két magyar, akik az első körben vereséget szenvedtek. Kristóf az első három mérkőzését ipponnal nyerte. Negyedik meccsén yukoval kikapott olasz ellenfelétől. Ötödik mérkőzését szintén ipponnal nyerte. A boronz meccsen wazarival kikapott, így ötödik helyezettként jött haza.

 

Büntetés Végrehajtási Intézetek Országos Bajnoksága (Budapest UTE, 2016.11.16.)

Szabó Tímea +73 kg-ban I. helyezés

Vajda Péter  +100 kg-ban III. helyezés

Tizennégy intézet 122 indulója között csapatösszesítésben V. helyezést sikerült elérni.

 

Serdölő fiú-lány Országos Csapatbajnokság (Budapest UTE, 2016.11.19.)

Borsos Kristóf a CVSE csapatát erősítette felkérésre 73 kg-ban. A csapat erőnyerőként kezdett. Kristóf a továbbiakban mindkét mérkőzését megnyerte, egyiket ipponnal a másodikat wazarival.

Összesítésben az előkelő II. helyen végzett a csapat Kristóf győzelmeinek is köszönhetően.

 

Barcsik Zoltán

A kecskeméti Hírös Judo Sport Egyesület eredményei

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!