Ódor Lili nagy estéje Szekszárdon

Beküldve: 2018-05-15 15:00:36 ; Megtekintés: 376 x

A World Fighters Corporation (WFC) nemzetközi bajnoki övét hódította el Ódor Lili, a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia kempósa. Az 57 kg-os súlycsoport szombat esti összecsapásán Dóka Alízt győzte le a junior korosztályban.

A szekszárdi K-1 szabályrendszerű párharc egyben visszavágó is volt: a két fiatal hölgy korábban már összemérte erejét és akkor Dóka bizonyult jobbnak. Ezúttal viszont a kempo világbajnok Ódor Lili nyert, méghozzá a négy, egyenként kétperces menetet követően egyhangú pontozással. Ódor a meccs első felében mutatott teljesítményével győzte meg a pontozóbírókat, hiszen a véghajrában már az ellenfele dominált; egy remek ütéssel meg is rendítette a győztest.

Nagyon elégedett vagyok a teljesítményemmel, szerintem az eddigi pályafutásom egyik, ha nem a legszínvonalasabb mérkőzése volt a mostani. Nagyon kemény háttérmunkája van ennek az eredménynek, de minden izzadtságcseppet megért! Úgy érzem, ez egy lényeges mérföldkő az életemben és egy nagy lépcsőfokot ugrottam meg ezen az estén” - fogalmazott Ódor.

Ódor Lilit Nagy „Csonttörő” János, Lacza Ádám Illés és Karácsonyi Krisztián készítette fel a hétvégi gálára.

 

Ódor Lili nagy estéje Szekszárdon

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!