Kar és kéz ízületvédők

Beküldve: 2016-03-17 09:57:15 ; Megtekintés: 938 x

A különböző sporttevékenységek során, különösen ahol nagy terhelés éri a karokat és a kezeket akár statikus, akár dinamikus formában, könnyen sérülhet a végtagjaink valamely része. Zúzódások, ficamok, rándulások, stb. nehezíthetik életünket.

Az ebben a kategóriában szereplő termékek gyógyászati segédeszközökként használatosak, a megelőzésében, vagy a már meglévő ízületi problémák rehabilitációjában nyújtanak segítséget. A fő területek: csukló, könyök és váll. Ezen belül megtalálhatók a csuklógumik (tenyérvédővel vagy anélkül), csuklószorítók, könyökgumik, mágneses könyöktámasz és vállrögzítő. Léteznek merev (pamut) anyagúak és elasztikus változatok, ill. bizonyos termékek párban, mások darabra vásárolhatók meg. Fő feladatuk, hogy megfelelő támasztást nyújtsanak az adott ízületnek és stabilabbá tegyék a területet. Nyílt sebes bőrfelületen nem használható!

Nagyon fontos, hogy egyik termék használata sem váltja ki az orvosi segítséget, feltétlen meg kell mutatni a problémát szakembernek és kikérni véleményét/tanácsát!

Az ízületet védő és tartó rehabilitációs eszközök túlzott használata ellenkező hatást válthat ki azáltal, hogy gyengíti (elkényelmesíti) az ízületet!

 

Kar és kéz ízületvédők

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!