Sport küldöttközgyűlés Békéscsabán

Beküldve: 2018-08-24 20:44:15 ; Megtekintés: 236 x

Pénteken délután Békéscsabán, a Fegyveres Erők Klubjában tartotta éves beszámoló küldöttközgyűlését a Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete. Mint ismeretes, ennek az egyesületnek, mint jogi személynek a keretében tevékenykedik 26 megyei szövetség, amely 30 sportágat tömörít, s itt dolgozik az 1984-ben alapított Békés Megyei Harcművész Szövetség is, amit Shihan Gregor László VII.DAN képviselt.

Marik Lászlóné elnök adott tájékoztatást az elmúlt év munkájáról. Kiemelte, 2017-ben a szervezet sikeres évet zárt, hiszen több világbajnoki és Európa-bajnoki érmet nyertek el Békés megyei sportolók. Az utóbbi négy évben csökkent az egyesületek és a rendezvények száma. Továbbra is gondot jelent, hogy hét éve semmilyen támogatást a szervezet nem kap munkájához. A jól sikerült, népszerű és színvonalas sportszakember képzés segíti a fennmaradást. A beszámolóban a kiemelkedően dolgozó szövetségek között – csakúgy, mint az elmúlt években- helyet kapott a Békés Megyei harcművész Szövetség is.
A szövetség éves pénzügyi beszámolóját Czeglédi Katalin, a felügyelőbizottság elnöke és Molnárné Tárnai Klára főkönyvelő terjesztette elő. A küldöttek a hozzászólásokkal együtt elfogadták a beszámolókat. A hozzászólók között Gregor László is elmondta véleményét, kitérve a magyarországi sporttámogatások gyakran ellentmondásos szerkezetére is, ami a nem olimpiai sportágak munkáját még jobban megnehezíti.

Ezt követően kitüntetéseket adtak át több, sportágában évtizede óta kiemelkedő dolgozó  sportembernek.

Sport küldöttközgyűlés Békéscsabán

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!