Lábvédők

Beküldve: 2016-03-01 09:52:23 ; Megtekintés: 1916 x

A lábak védelme magas prioritású. A különböző sportágak eltérő védelmet követelnek a lábat érő szándékos vagy véletlen sérülések elkerülésére, ezért webáruházunk széles választékot biztosít. A választásban segít a konkrét célkitűzés, hogy mit szeretnénk elkerülni ezzel a védőfelszereléssel. Azoknál a küzdősportoknál a legnépszerűbbek, ahol a legtöbb (és legkeményebb) rúgástechnikákat alkalmazzák (pl. Thai-box, Kick-box, MMA, Karate, stb.).

Anyagot tekintve kapható pamut, műbőr és bőr kivitelezésű, különböző mértékű szivacs béléssel és/vagy protektorral. Forma szempontjából a következők láthatók: lábszárvédő lábfejvédővel vagy anélkül, lábfejvédő, combvédő, továbbá léteznek belebújós és tépőzáras változatok.

Sérülések elkerüléséhez (felkészíti a szervezetet a terhelésre/gyakorlatokra a bemelegítés során), és már meglévő sérülések kezelésére is kiváló kiegészítő a felszerelések mellé a Namman Muay Thai masszázsolaj, valamint a regeneráló krém. Ezek a hűsítő/melegítő hatású termékek hatékony segítséget nyújtanak a mozgásszervi problémák kezelésében, alkalmazhatók az edzés előtti bemelegítéshez és az edzés utáni regenerálódáshoz egyaránt. Ellazítja a kötött izmokat, inakat és ízületeket, csökkenti a zúzódások és duzzanatok gyógyulási idejét, így sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek is ajánljuk.

Lábvédők

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!