Csak összehozzák a visszavágót

Beküldve: 2018-06-14 00:44:43 ; Megtekintés: 129 x

Mint ismert, májusban nem kerülhetett megrendezésre a Gennady Golovkin vs. Saul Alvarez visszavágó küzdelem, mivel a mexikói kihívó „Canelo” doppingügye ezt megakadályozta.

Először egyértelműnek tűnt, hogy a mexikói eltiltása után megmérkőznek a felek, hiszen egyszer már mindenben megegyeztek, ám a középsúlyú világbajnok Gennady Golovkin (38 győzelem, 0 vereség, 1 döntetlen) megmakacsolta magát: címvédőként nem volt hajlandó elfogadni az eredeti pénzelosztást, 50 százalékos részesedést akart a bevételből.

Minderről hallani sem akart „Canelo” promótere, Oscar De La Hoya, és kijelentette, hogy ha GGG-nek nem elég a 40%, akkor keres másik ellenfelet a mexikóinak.

De a szerdai hírek szerint végül csak megegyeztek a felek, éspedig 57,5-42,5 százalékos elosztásban, így valószínűleg szeptemberben összecsaphat a két szupersztár.

Mindezzel mindenki jól járt, hiszen sem „Canelo”, sem „Golovkin” csapata nem tudna olyan ellenfelet leakasztani, akivel ennyit kereshetnek (legalább 50 millión osztoznak!). És természetesen a közönség is nyert, ugyanis aligha van ennél izgalmasabb párharc...

 

Csak összehozzák a visszavágót

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!