A Samansport versenyzője költözik a UFC házba

Beküldve: 2017-08-07 13:42:18 ; Megtekintés: 1866 x

Forrás: sport1tv.hu

Nem kis meglepetést hozott a UFC bejelentése, melyben nyilvánosságra került a szervezet „valóságshowjának”, az Ultimate Fighternek nevezési listája. A női légsúly első bajnoki övéért kiírt sorozatban ugyanis helyet kapott a magyar Fábián Melinda is.


A hajnali, mexikói UFC-gála alatt jelentették be a Ultimate Fighter 26. évadának résztvevőit. A sorozat a szervezet új női szakágát, a légsúlyt lesz hivatott felvezetni. A két edzőnek Justin Gaethje és Eddie Alvarez lettek megnevezve.


A keretben több ismert név mellett, a magyar Fábián Melinda is helyet kapott, aki eddig MMA-s karrierje során 4-3-1-es mérleget tudott felmutatni. A legismertebb név az Invictánál bajnoki övet szerző, majd azt kétszer is megvédő Barb Honchak, aki ugyan a legutóbbi két és fél évben egyszer sem lépett az oktagonba. Rajta kívül Roxanne Modafferit ismerhetik a szurkolók, aki az Ultimate Fighter 18. szezonjában is szerepelt. 

Ami bíztató lehet Fábián Melinda számára, hogy mivel új súlycsoportról van szó, komoly esély mutatkozik arra, hogy a résztvevők nagyrésze UFC-s szerződéssel távozhat a sorozat végén.
A teljes keret:

Ariel Beck (4-4)
DeAnna Bennett (8-3)
Shana Dobson (2-1)
Sijara Eubanks (2-2)
Melinda Fabian (4-3-1)
Karine Gevorgyan (3-2)
Barb Honchak (10-2)
Christina Marks (8-8)
Roxanne Modafferi (21-13)
Nicco Montano (3-2)
Lauren Murphy (9-3)
Rachael Ostovich (3-3)
Gillian Robertson (3-2)
Maia Stevenson (6-4)
Montana Stewart (7-4)
Emily Whitmire (2-1)

A Samansport versenyzője költözik a UFC házba

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!