Nem lesz testvérharc

Beküldve: 2018-07-09 23:23:14 ; Megtekintés: 166 x

A brit szigeteken nagy divatnak számít a hazai bokszolók szupermeccse, és az északír média is jó ideje spekulál egy lehetséges Carl Frampton – Michael Conlan pehelysúlyú küzdelemről.

Mindkét bokszoló az északír fővárosban, Belfastban született, népszerűek, s remek formában vannak. Ám ez a találkozó soha nem fog létrejönni, legalábbis a jelenleg pehelysúlysúlyú WBO interim bajnok Carl Frampton (25 győzelem, 1 vereség) szerint.

Naaaa... ez soha nem fog megtörténni. Testvérek vagyunk. Soha nem mond, hogy soha, de a mi ösvényeink nem keresztezhetik egymást. Persze néha a pénz beszél, és biztos van az a pénz, amiért egyikünk sem mondana nemet.” - mondta Frampton.

Ugyanakkor Frampton még egy dolgot megemlített, hogy miért nincs esély a küzdelmükre.

Nagyon sok ostobaság jelent meg a médiában, de mindenkinek tudni kell, hogy nagyon jó kapcsolatban vagyunk, ráadásul karrierünk teljesen más szakaszában járunk. Ő még nem tart abban a fázisban, hogy világbajnoki címért bokszoljon, és fogalmam sincs, hogy én mennyi ideig maradok porondon” - vélekedett.

Frampton augusztus 18-án, a belfasti Windsor Parkban teszi kockára vb-övét az ausztrál Luke Jackson (16 győzelem, 0 vereség) ellen.

 

Nem lesz testvérharc

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!