Orbán döntős, Villás bronzérmes az ifjúsági világbajnokságon

Beküldve: 2018-08-28 22:21:56 ; Megtekintés: 586 x

A budapesti Duna Arénában zajló ifjúsági amatőr ökölvívó világbajnokságon kedden már az elődöntős küzdelmek zajlanak, ahol két magyar fiatal volt érdekelt: Orbán Adrián (60 kg) és Villás Veronika (64 kg).

Szenzációs hír, hogy a kora délután kötelek közé lépő Orbán Adrián egyhangú pontozással (5:0) felülmúlta az egyiptomiak tehetségét, a mindhárom idei nagy afrikai tornát megnyerő Mohamed Madbouli-t!

Jót bunyóztunk az egyiptomival, végig szorosnak éreztem a meccset. Tegnap fel voltam spannolva, ma már kijött az izgalom is. A második menetben elértem egy holtpontot, ki kellett lépnem a komfortzónámból, de sikerült visszanyerni a koncentrációmat, és a fáradtság, illetve az izomláz ellenére összejött a győzelem.”- fogalmazott a MÖSZ médiának a győzelem után Orbán, aki pénteken vívja a döntőt.

Orbán pénteken, a 14-órakor kezdődő program 2. mérkőzésén, a thai Phoemsap Atichai ellen lép szorítóba az ifjúsági világbajnoki aranyért.

A hölgyek 64 kg-os súlykategóriájában érdekelt másik magyar versenyzőt, Villás Veronikát a kora esti órákban szólították ringbe. Sajnos neki nem sikerült bejutnia a döntőbe, mivel az indiai Manisha szoros, nagy csatában felülmúlta a Vasas kitűnőségét (4:1). Villás így is fantasztikus eredménnyel, azaz bronzéremmel zárta a Duna Arénában zajló ifjúsági ökölvívó világbajnokságot. Gratulálunk neki, és az őt felkészítő szakembereknek is.

 

Orbán döntős, Villás bronzérmes az ifjúsági világbajnokságon

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!