Matthysse a legjobb Pacquiao-t akarja

Beküldve: 2018-05-24 01:03:57 ; Megtekintés: 116 x

A világbajnok gőzerővel készül élete legnagyobb megmérettetésére, melyen ha nyer, örökre beírja magát a hazája történelemkönyvébe.

Július 15-én, a malajziai Kuala Lumpurban rendezik azt a profi boksz gálát, melynek főmérkőzésén a WBA váltósúlyú világbajnok Lucas Matthysse (39 győzelem, 4 vereség) a legnagyobb aktív bokszlegenda, Manny Pacquiao (59 győzelem, 7 vereség, 2 döntetlen) ellen teszi kockára trónját.

A 35 éves argentin gőzerővel készül, hiszen úgy gondolja, hogy győzelmével hazája legnagyobb legendái közé kerülhet. Céljai eléréséhez Matthysse kőkemény, és igencsak feszes felkészülésen meg keresztül.

Amikor 2015-ben kikaptam Postol-tól, tudatosan maradtam hosszú ideig távol az ökölvívástól, hogy feltöltődjek, és újult erővel kezdhessem újra” - fogalmazott a 2017 tavaszán visszatért világbajnok. „Sok éve vagyok profi, sok remek ökölvívóval megküzdöttem Argentínában és az Egyesült Államokban. De olyannal, mint Pacquiao, még soha nem találkoztam.”

Tényleg tisztelem őt. Nagy bajnok. De én is bajnok vagyok. Nagyszerű harc lesz, és reméltem, hogy az a Pacquiao lesz ellenem a ringben, mint akit annak idején a televízióból megismertem. Nagyon fontos nekem a küzdelem” - tette hozzá.

 

Matthysse a legjobb Pacquiao-t akarja

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!