Pilates henger kék

Pilates henger kék

Partnerünktől megrendelésre szállított termék

Címkék: pilates, fitness
Gyártó: Body Sculpture
Cikkszám: BB-021
Fogyasztói ár: 9,100Ft
Db:  

Pilates henger kék

A masszázs hengerekkel egyre több edzőteremben találkozhatunk, űzzünk bármilyen mozgásformát, sőt, folyamatosan növekszik azok száma is, akik otthon tartanak ilyet. Méltán örvend ekkora népszerűségnek, hiszen áldásos hatásait bárki kihasználhatja. Alkalmazható megelőzésképpen, regenerációhoz, és a különböző izomproblémák kezelésének kiegészítéseként is. Bizonyos esetekben egyensúlyfejlesztő gyakorlatokhoz is használható

A masszázs képes változtatni az izomrostok minőségén, ezáltal lazábbak és képlékenyebbek lesznek, ami hatékonyabb izommunkát és rövidebb regenerációs időt eredményez, ami az egész idegrendszerre pozitív hatást gyakorol. Ezért járunk el masszőrhöz is, azonban erre nem mindenkinek van lehetősége (vagy nem annyiszor, ahányszor szeretné), és ezt a problémát hivatott megoldani az önmasszázsra tervezett henger.

Használata közben rá kell terhelnünk a hengerre azon a területen, ahol az önmasszázst szeretnénk végezni. Guruljunk rajta, ill. ha szükséges mozogjunk jobbra-balra, mindezt lassan, kontrolláltan. Az önmasszázst támogathatjuk bemelegítő krémek/olajok alkalmazásával. Ahhoz, hogy megtanuljuk a pontos és helyes használatát, érdemes megkeresni egy hozzáértő személyt (pl. gyógytornász, edző, stb., a lényeg, hogy jártas legyen a hengerhasználatban).

A felülete sima, egyenletes.

Méretei:

Átmérője: 15 cm.
Hossza: 60 cm.

Anyaga: tartós, kemény habszivacs.

Színe: kék.

További kérdésekkel fordulj hozzánk bizalommal boltunkban, telefonon vagy küldj e-mail-t!