Rólunk írták: Boxzsák sztori a Bikás Parkban

Beküldve: 2017-07-13 09:58:33 ; Megtekintés: 3485 x

Az írás eredetileg a bikaspark.blog.hu oldalon jelent meg Kummert Krisztián „tollából”. Köszönjük szépen!

"Ez a történet kb. 3 hete kezdődött, amikor itthon egy kerti grillezés közben észrevettem, hogy nekem amúgy van egy boxzsákom, amit már nem használok...

Csak kint lóg a kerti fánkon és gondoltam, ha már én nem sportolok vele, jobb helye lenne annak a Bikás parkban, ahol másoknak esetleg örömet okozhat, ha le tudja vezetni a felgyülemlett stresszét vagy...

Ki is vittem és az emberekben való túlzott bizalmam miatt csak egy karabinerrel rögzítettem, mert úgy voltam vele, hogyha lelopják esetleg, én akkor is a sportot támogattam vele, max. nem a közösségi sportot, hanem az illető egyéni sikereit. 

Mint utóbb kiderült ez botorság volt, mert 2 hét után le is lopta valaki, aki a sportnak még nem jutott el arra a szintjére hogy sportolóhoz méltóan is tudjon viselkedni és a többiekre is gondoljon ne csak az önös érdekeire.

Mindezt persze akkor tette, amikor 2 hét alatt már egész komoly kis tábor kezdte használni, ami sok boldog pillanatot okozott nekem, amikor láttam, hogy épp valaki nyomja vele keményen. Megdobban az ember kicsi szíve ilyenkor na... ;)

Lényeg a lényeg, hogy azon vettem magam észre, hogy az egyik ismerősöm belinkelt a facebookon egy beszélgetésbe, ahol többen is kifejezték sajnálatukat és felháborodásukat az esettel kapcsolatban, és rendesen még nekem kellett mindenkit megnyugtatnom, hogy én számítottam rá hogy lelophatják, de én tényleg csak annyit akartam, hogy valaki használja... Volt, aki privát üzenetben írta, hogy 10000ft-os vérdíjat tűzött ki, ha valaki érdemi információt ad a tolvajról... Óóó….! Hová jutottunk nem? Egy kedves gesztus is tud agressziót kiváltani? Ne már! Tudni kell elengedni a dolgokat srácok!

Szépen megígértem ott az embereknek, hogy ne bánkódjanak, ha egy picit jobban helyre jövök anyagilag, akkor veszek nekik egy újat, ha már ennyi embernek okozott örömet...

Ami viszont meglepett, sőt, kimondottan üdítően pozitív dolog volt, hogy idáig el se kellett jutnom... ugyanis egy másik ember is rám írt, hogy ő bizony beszélt egy ismerősével, akié a Székely Budo-Sport kft.amely egy küzdősport és egyéb sportszereket forgalmazó üzlet (és ami ráadásul a Bikás Parktól 5 percre van a Bartók Béla út 133-135-ben), és felajánlotta neki, hogy biztosítanak számunkra egy új boxzsákot, csak vegyem fel vele a kapcsolatot.

Meg is történtek az egyeztetések és a mai nap folyamán el is tudtam hozni tőlük az új boxzsákunk, amit már ki is helyeztem a Bikás kondis részére az előző helyére.

Ami még nagyon tetszett, hogy rányomtatták a facebook oldalunk linkjét is, hogy mindenki láthassa, hogy kik tesznek értük az önkormányzat helyett is... 

SZÉP GESZTUS VOLT, MINDENKI NEVÉBEN KÖSZÖNJÜK ÉS RESPECT ÉRTE!(Nem volt azért olyan egyszerű a story, és edzés is volt benne, mert a vállamon vittem ki az üzletből a pályára, de ilyenkor az ember ha jót cselekszik plusz erői szabadulnak fel és bármire képessé válik... ha nem hiszitek próbáljátok csak ki!  ;) )

Használja mindenki egészséggel!

Azért, hogy ezt már - ha már ilyen szép -, nehezebb legyen lelopni, már egy izmosabb motorlánccal rögzítettem, de bízok benne, hogy ez már fennmarad...hisz az emberekben lévő hitem ennek a negatív előzménynek köszönhetően se szűnt meg.

A kis srácok egyből birtokba is vették... az anyukájuk előzetes engedélyével ezt meg is kellett örökítenem. ;)

Miért is szűnt volna meg? Hisz a jó cselekedet, jó példát mutatott és újabbat szült, nem?
A világunk nem másoktól lesz jobb, hanem tőlünk, a jelszavunk meg még mindig:

KEDVESNEK LENNI IGENIS MENŐ!

Minden elismerő- vagy vállveregető lájkot örömmel veszünk, akár csak a megosztásokat, hogy az igénk minél több embert érhessen el. ;) Csodás napot mindenkinek!”

Rólunk írták: Boxzsák sztori a Bikás Parkban

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!