Fő a biztonság

Beküldve: 2018-05-20 22:04:51 ; Megtekintés: 133 x

A biztonság kedvéért nem saját súlycsoportjából kapott ellenfelet a visszatérő volt nehézsúlyú világbajnok.

A nehézsúlyú világbajnoki címeit meccs nélkül elvesztő veretlen Tyson Fury (25 győzelem, 0 vereség) közel 3 év kihagyás után, június 9-én, Manchesterben tér vissza a kötelek közé. Amikor bejelentették, hogy a hatalmas termetű ökölvívó visszatér, jelezték, hogy minden bizonnyal szüksége lesz legalább 3 felhozó mérkőzésre, mielőtt ismét a súlycsoport legjobbjai ellen küzdhet.

Vagyis előre jelezték, hogy bizony – főleg az első meccsen – erősen biztonsági ellenfél várható! Ugyanakkor arra senki nem készült fel, hogy ez az ellenfél valójában nem is egy nehézsúlyú bunyós lesz, hanem cirkálósúlyból érkezik a rivális.

Frank Warren promóter a hétvégén bejelentette, hogy a 30 éves Fury ellenfele az albán-svájci Sefer Seferi (23 győzelem, 1 vereség) lesz, aki eddig mindössze egyszer, még 2015-ben bokszolt nehézsúlyban.

Nos, ahhoz képest, hogy milyen jó hírek jelentek meg Fury formáját illetően, meglehetősen biztonsági ellenfélválasztás történt. Ám azt is tudni kell, hogy a brit szinte biztosan nem fog már olyan formába kerülni, mint amikor látszólag igencsak könnyedén legyőzte a súlycsoportot 10 évig domináló Vlagyimir Klicskót. Viszont egy nagy dobás, egy nagy bevétellel kecsegtető küzdelem még benne van Fury karrierjében, és jól látható, hogy az odáig vezető utat keveset kockáztatva szeretnék megtalálni...

 

Fő a biztonság

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!