Sport rehabilitáció

Beküldve: 2016-03-21 12:25:25 ; Megtekintés: 1157 x

Ebben a kategóriában a különféle sérülések kezelésében nyújtunk segítséget, melyek alkalmazhatók akár otthoni körülmények között is. A probléma típusától függően lehet az izmokat/ízületeket/szalagokat/zúzódásokat hűteni vagy melegíteni, és ezekhez többféle választási lehetőséget biztosítunk (borogatások, krémek, olajak, speciális vasaló). A hideg csökkenti a fájdalmat és a hajszálerek összehúzásával a duzzanatot, a melegítés pedig serkenti a vérkeringést és helyreállítja a mobilitást.

A borogatások széleskörűen felhasználhatók, nem csak sportsérülésekre, hanem különféle fájdalmak, hűteni/melegíteni szükséges egészségügyi problémák esetén is (pl. görcsök, fejfájás, derékfájás, stb.). A hűtést a fagyasztóban, a melegítést forró vízben, vagy a mikrohullámú sütőben kell végezni (ennek eltérő módja lehet, tájékozódj róla az adott terméknél).

A zselés borogatásoknál ügyeljünk rá, hogy ne érintkezzen közvetlen módon a bőrfelülettel, tekerjük be valamilyen védő anyaggal.

Tipp: ha valamilyen ízületi gond áll fent, érdemes kiegészíteni a megfelelő kötéssel/bandázzsal.

Figyelmeztetés:

Komolyabb probléma esetén konzultálj orvosoddal/gyógytornászoddal! Ezek a termékek nem váltják ki a szakember segítségét!

Sport rehabilitáció

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!