Sulikezdés és a karate

Beküldve: 2017-09-04 11:16:37 ; Megtekintés: 3259 x

Elkezdődött az új tanév, és ezzel a gyerekek nem csak az iskolapadba ülnek be, hanem a dojo-k is megtelnek a kis karatékákkal.

A korábbi tanévek slágertermékeiből válogatva szeretnénk segítséget nyújtani a karatéhoz szükséges speciális ruházat és a különféle edző- és védőfelszerelések közötti eligazodásban.

Az iskolakezdésre most még egy kis kedvezménnyel is készültünk, a népszerű és jó minőségű Saman Hanami ruhák azonos árban vásárolhatók meg az olcsóbb árkategóriájú Saman Light ruhával, mely eddig is a legnépszerűbb termékeik közé tartozott szintén kiváló minőségének és még jobb ár/érték arányának köszönhetően. A Wesselényi utcai üzletünkbe betérve a szülőknek most nem kell az árától függővé tenni a gi vásárlást, egyszerűen csak válasszák azt, ami jobban tetszik a kis karatékáknak. Ez a lehetőség a készlet erejéig, vagy maximum szeptember végéig érvényes.

Korábban számos szülőnek problémát okozott, hogy kisgyermekére nem talál megfelelő méretű lábfejes lábszárvédőt, a Saman márka ezért néhány hónappal ezelőtt felvette kínálatába a versenyzésre is alkalmas XS-es méretet, hogy a legkisebbek se maradjanak rájuk passzoló védőfelszerelés nélkül.

Fokozott figyelmet érdemel a kezek védelme, melyre szintén több lehetőséget biztosítunk. A kezdőktől a profikig mindenki megtalálja a számítását, hiszen választékunkban szerepel a pamut borítású, szivacs Saman seikenvédő, valamint a műbőr borítású Székely és Saman márkájú, hazai versenyeken is viselhető változatok egyaránt.

További kérdésekkel fordulj hozzánk bizalommal boltunkban, telefonon vagy küldj e-mail-t!

Sulikezdés és a karate

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!