N848 Thai krémek és olajok

Beküldve: 2017-07-12 14:33:15 ; Megtekintés: 978 x

A kis és nagy kiszerelésű N848 Thai olajok és krémek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Székely Budo-Sport Kft.

Ezek a hűsítő/melegítő hatású termékek hatékony segítséget nyújtanak a mozgásszervi problémák kezelésében, alkalmazhatók az edzés előtti bemelegítéshez és az edzés utáni regenerálódáshoz egyaránt. Energizálja a testet, enyhíti a fájdalmakat.

Az olaj bemasszírozva nagyobb mennyiségű vér áramlását teszi lehetővé, hogy az izomszövetek felkészüljenek a sérülések elkerülésére érdekében. Növeli az izmok oxigén-ellátottságát, megszünteti a fájdalmat és merevséget, felfrissíti és ellazítja az izmokat a kötött izmokat, inakat és ízületeket.

A krémek bemasszírozva egyszerre hűtő és melegítő hatást fejtenek ki a kezelt felületen. Azonnal csökkentik a fájdalmat, segítenek a zúzódás, húzódás, rándulás, izomszakadás stb. kezelésében. Serkentik a vérkeringést így gyorsítva a tápanyagok beszívódását és a gyógyulás folyamatát. 

Eleinte kifejezetten thai-boxolók használták. Hamar népszerű lett más sportágak képviselői körében is, használják atléták, focisták, igazából minden sporthoz.

Bebizonyosodott, hogy nehéz fizikai munkát végzők számára is ideális, a sérülések megelőzéséhez a bemelegítő hatása miatt, felkészíti a szervezetet a terhelésre/gyakorlatokra a bemelegítés során.

Tipp: ha valamilyen ízületi gond áll fent, érdemes kiegészíteni a megfelelő kötéssel/bandázzsal.

Figyelmeztetés:

Komolyabb probléma esetén konzultálj orvosoddal/gyógytornászoddal! Ezek a termékek nem váltják ki a szakember segítségét!

N848 Thai krémek és olajok

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások
Be kell jelentkezned!